Alla inlägg den 18 september 2010

Av Kinga - 18 september 2010 08:59

Ja det blev inte så mycket träning på motiva nu för tiden, har skrivit ur mig så att jag bara kan flytta till Göteborg när vi har fåt lägenhet. Jag och min älskling.  


Men jag har vatt på promenader med Maja.

 


Det har vatt riktigt skönt faktiskt ut och röra på sig lite.

Fast får alltid ont i högra vadmuskel och senan, vet ej varför det får jag bara när jag ska ut och gå lite snabbare än vanligt, jätte jobbigt e det.


Och sen så försvinner det bara tills man ska ut och gå igen, nästa ggr ska jag testa och springa. fy det lätt riktigt jobbigt ju   


jaja men får se när det blir hehe.

Av Kinga - 18 september 2010 08:46

Ja mina damer   i dag så e det fest hos L yes,

Ditt kommer gamla gänget Jag, L, Ch och J. Och vi ska festa   natten lång.


Det va väldigt länge sen jag va ute och skakde rumpa, tyvärr så e inte min älskling med eftersom han e i Göteborg och jobbar där just nu. men han kommer hem till den 2 oktober. Saknar honom så mycket     


Och så e den en fest för bara tjejer, denna kvällen. Förutom att vi får fin besök av J son i början när vi ska äta thai mat och bara snacka skit. Fast vi får tånka på av vi säger lite.   



Det ska bli så jäkla roligt hihi vet dock inte vad jag ska ha på mig än men men hinner ändra mig typ 1000 ggr innan de e dags att resa till L.



Har fått låna min syrras lägenhet inne i stan där jag kan   ,så att jag inte behöver åka hem så tidigt utan sticker när dom andra ska hem. Tack LuppLupp för lånet   



Det e 8 h kvar till festen, och sen smäller det hehe  


Får skriva senare hur det gick hehe ha det så länge   

Av Kinga - 18 september 2010 08:44

Ja det va ett tag sedan jag skrev här.

Beror på några saker, för det första så e detta inte mitt vanliga dator där jag loggade in automatiskt utan min älsklings dator. För det andra så kom jag inte ihåg mitt använda namn eller lösenord men det e i ordning nu hehe.



Ovido - Quiz & Flashcards