Alla inlägg den 9 februari 2010

Av Kinga - 9 februari 2010 22:19

Helvetes jävla dator jävel och fb sidan kan dra pipp någonstans.

nu e jag riktig arg ska man förhelvete uppdatera den så ska fanskapet funka ju.

och inte vara problem med det.   


ÅÅÅÅ vad arg jag e fanskapet till datorn, ibland så kan jag inte dra upp sidan utan den hella jäkla tiden dras neråt. å allså nu kokar jag snart över. aaaaaaaa vill ibland bara dräma till den men kan inte eftersom den fanskapet är inte betald än. iiiiiiii


måste lungna ned mig fy fy fy fy..................    så känner jag just nu. de e sälan jag blir förbanad över datorn. nej vänta fel av mig rätts så ofta faktiskt.

VARFÖR ska vi ha maskiner som inte funkar men som man måste ha samt måste villa betala en jävla massa pengar för vad icke fungerande datorer och vi ska inte tala om telefoner specielt mobiltelefoner fan till det allså. Har haft otur med dom också på sistone får se hur länge denna klarar sig.


e de någon mer som har haft problem mde FaceBook?

Av Kinga - 9 februari 2010 22:06

Ja då har jag sett denna film. Såg den med I och man kan säga att vi har en sjuk humör. Vi var dom enda som skrattade i hella salongen.

De va en riktigt bra film väntar väldigt mycket efter andra delen.   

Båda två passade så bra till sina karaktärer typiskt britisk film. Känndes som skådesplarna försökte vara så alvariga som möjligt men de blev bara roliga frekvenser haha.


Ovido - Quiz & Flashcards