Direktlänk till inlägg 15 mars 2010

Blääääääää

Av Kinga - 15 mars 2010 21:51

I dag e värkligen inte min dag alls.  

Skulle köra aerobics men nej då det blev istället step, och jag gillar inte det samt att man skulle snurra så mycket att min högra knä började göra ont.


Men det som värkligen gör mig bläää,,,


Jag e så ledsen och besviken, har gjort en viss person ledsen. Men personen förstår inte att har man inga pengar så har man inga. Utan det e någon annan som måste betala dom. Jag hatar att behöva få hjälp av andra, jag vill helst klara mig själv så mycket som möjligt. Men just nu så kan jag inte göra det. Jag hoppas att personen kan förstå mig att jag måste tyvärr lägga mina pengar som jag inte har just nu för tillfället på mina räkningar som jag har och dom försvinner inte, vill värkligen inte hamna på kronofånden eller socialen. De finns dom som behöver dom bättre. Så länge som jag inte ha en jobb måste jag minska på många saker som jag vill göra, de e bara så. 


Och jag hoppas värkligen att personen kan förlåta mig och förstår att alla ha inte en jobb just nu eller möjligheten att göra vissa saker.


"Hade du sakt att du inte ha pengar och vi skulle göra något inte skulle jag bli arg på dig för det. Ibland kan de komma räkningar eller annat som måste gå förre, man e inte mer än en människa."


Sorry värkligen ledsen men jag kan inte göra något annat just nu,,,,,,





 
 
Lina

Lina

16 mars 2010 19:38

Jag vet Kingis, men jag blev bara så ledsen. För de pengarna ni skulle ha fått av mig hade vatt bra mycket mer än vad det kostar att köra fram och tillbaka, plus att jag kunde stått får parkeringen. Så jag tänkte att det är okej för då har ni iaf råd att hänga med. Men så blev det ju inte. Blev mest irriterad på din "mans" bemötande på FB. Han gjorde mig förbannad rent ut sagt.

http://afreaklikeme.blogg.se

 
Ingen bild

Johan

17 mars 2010 10:28

Mitt bemötande??? det va jue du som började att kalla oss lögnare och sa till kinga att börja utbildning så kunde få pengar bara för att tillfredsställa dig, och du verkar inte ha en aning om vad det kostar ha bil och nej det hade inte räckt för bensinen. det kostar fortfarande att va där eller skulle vi bara sitta på parkeringen och vänta på er??? kuuul

 
Lina

Lina

17 mars 2010 23:13

Herre jävla människa! Du kan ju tydligen inte räkna. 104 kr hade bensinen gått på per man, och ni skulle få 400 kr av bara mig och stefan, plus att jag sa att jag kunde stå för parkeringen. Och jag har inte sagt till henne att börja plugga, jag sa att om ni skippar att äta ut så sparar ni en massa pengar. Så sluta ljug för helvete, och hål reda på vad folk säger.
Men visst fan blir man sur när ni helt plötsligt ändrar er och det lät jävligt mycket som om ett "vi skyller på det" uttal, för samma dag så säger ni olika saker, så vad fan ska man tro? För i ett halvår så ljög ni ju oss (mig och C) rätt upp i ansiktet istället för att bara säga som det va. Och det lämnar sina spår, man vet ju inte vad man ska lita på längre.
Och nästa gång kan ni säga att ni ska kolla upp det hela innan ni lovar en massa saker.
Men som sagt, jag skiter i vilket nu.

http://afreaklikeme.blogg.se

 
Ingen bild

Johan

18 mars 2010 14:29

40mil 13 kr liter 520 kr men men. inträde? om vi vill ha nått`? står du för det med eller???

och vi äter ute? tja ca 2-3 ggr per månad kanske.
och för sök få det genom din tjocka skalle vi har inte ljugit. ändrar oss? asså fattar du fullständigt trögt eller? VI HAR INGA PENGAR!!! och jag är inte markus om du nu är så beroende av att alla ska passa upp dig så har jag hört att han fortfarande är singel...

vi tyckte först att det skulle va skit kul att åka på det så när stefan skriver åh säger att han har räknat så rättar jag honom och säger hur mkt jag vill ha , SEN! går vi igenom våra räkningar och ser vi har inte råd att åka dit och slösa pengar,

ljög er upp i ansiktet? ja du, orkar inte ens lämna ett svar på det, patetisk....

vi har inte lovat nått, vet ej vad kinga skrev till dig första gången men sen har vi inte lovat ett jävla skit,

så väx upp......

 
Lina

Lina

18 mars 2010 18:03

Det är inte 40 mil, det är 15.2 dit och sen hem. vilket blir 30.4 om man kan räkna, typ 36 från er kanske, men varför skulle jag betala för det? Jag sitter ju inte ens i eran bil då. Ni ville följa med så då får ni ju stå får eran kostnad. Sen ville ni ha pengar för slitas på bilen med, det va vad S sa iaf och det kan jag köpa.

Och visst fan vet jag att ni inte är rika, men eftersom ni skulle få 400 + ca 100 kr av mig för parkering så borde det ju ha hjälpt en bra bit på vägen. Men tydligen inte tillräckligt. Som jag skrev här.

Ang. det om att käka ut, så vet jag att Kinga iaf varit ute och käkade 3 gg på en vecka, vilket hon nämnde en gång. Och hon sa även då att det hade blivit lite dyrt. Och jag sa att det förstår jag för det har inte ens jag råd med.

Ang. det Kinga sa var "Jag har pratar med johan och vi hänger med".
Vi snackade mycket om mässan, och jag sa även till er att det kommer bli dyrt om man handlar massa grejer. Sen rätt som det va så skulle ni inte med. Och då blev jag jävligt ledsen och besviken, eftersom vi pratat så mycket om det och hela min värld byggdes runt detta. Det kändes lite som om att ni ändrat er och helt enkelt inte bara ville följa med. Mycket p.g.a det som varit, att K sa under hela föra sommaren att ni skulle komma när vi hade fest, men sen inte dök ni upp och skylde på det ena och andra. Sen dök det upp bilder på FB från fester där ni medverkade, samma dag som ni sagt att ni inte kunde komma inom här för någon av er va dåliga. Så ja, det är lätt att glida in på de tankegångarna igen.

Och ja, jag överreagerade lite, men det är bara sån jag är när jag blir sviken. Men du fortsätter att göra en så stor grej av det. Jag måste ha rätt att säga till din fruga att jag blev irriterad på dig, och du behöver inte fortsätta hugga för det, för vi är inte gifta. Jag försöker bara resonera med dig, vilket inte går så bra. Jag vill lixom bara att du ska förstå hur mycket det sårade mig, och som sagt. Blir jag sårad så går det över till att vara förbannad.

Så kan vi försöka glömma detta nu? Saker och ting löser sig och det kommer en ny chans nästa år. Och då kanske alla har pengar och är glada.

http://afreaklikeme.blogg.se

 
Ingen bild

Johan

18 mars 2010 22:20

till malmö stadsgräns, sen ska du in stan och snurra osv. sen om man ska va riktigt petig kostar det ca 30 kr milen att köra bil om man ska räkna alla kostnader men skiter vi i.. så ditt argument köper jag delvis.

Det hjälper endå inte om du betalar, som jag sa flera gånger så hjälper inte det. för jag tror knappast du vill betala allt vårt.

Det kanske hon sa. och att det kostar att åka på messa vet jag med, så som sagt m,ånga ggr innan så efter jag och stefan sanckat bensin pengar så gick vi igenom hur mkt vi hade och vad som ska gå till räkningar för vi fick trafikförsäkringen med denna månad, och där sket det sig totalt då jag e den ende av oss som har och får pengar, eller vill du veta exakta sifror med?

och det e klart att det blev mer festande här då det bara är att gå över gatan så va man framme. sen tänker jag inte gå in mer på det igen för att anser det e gammalt groll.

klart om du överregar på oss/mig så vad hade du väntat dig? blev riktigt förbannad på ditt betende, och
tyckte du kunde höra det, för man vräker inte ur sig vad som helst och kommer undan med det.

så om vi sårade dig för att vi ställde in vår medvekran ber jag om ursäkt för det men vi hade inget annat val.



 
Lina

Lina

19 mars 2010 01:39

Vi sårade varandra. Men så blir det lätt när man blir förbannad. Man tänker inte och saker och ting går överstyr, man säger saker som har en tendens att komma ut helt fel.
Jag menade inte att pengarna skulle täcka allt, men att det kanske skulle hjälpa på traven, och att ni kanske skulle kunna reda ut det ekonomiskt och kunna hänga med. Men som jag sa till kinga så räckte det inte långt nog. Så ledsen för fel ordval. Och jag vet att ni har det tufft, alla har vi varit där. Men en vacker dag så kommer det lösa sig. Förhoppningsvis till nästa år så vi kan glida runt bland alla andra töntar.

Jag trodde både du och kinga fick pengar, det va därför jag inte fattade hur det inte kunde gå ihop. Tänkte att tillsammans får ni säkert 6-8000. och då skulle ni tillsammans ha mer pengar än vad jag har att röra mig med när jag har dragit av min hyra, mobil, internet, tv och alla jävla eländiga räkningar som ska ramla in var månad. Men om det bara är du som drar in kosingen är det ju fattigt värre. För räkningar har man alltid, även om man inte har egen lya.
Så sorry för påhoppen.

http://afreaklikeme.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kinga - 7 mars 2012 19:59

Jag överlevde mitt första pass   , det var jätte kul. Dock så var det lite svåra steg men några gånger till så sitter det också. Det var hur mycket människor som helst, stämningen var god, varmt med dåligt luft som det ska vara hihi    Det var en...

Av Kinga - 5 mars 2012 17:35

Ja det var ett tag jag skrev här. Inga ursäkter.....     Vad är det som har hänt i mitt liv, ju älsklingen och jag har förlovat oss   . Vi har tillsammans med hans föräldrar renoverat vår kök, här i Tuve. Älsklingen och jag har köpt en lägenh...

Av Kinga - 5 mars 2012 17:24

Träna, inte träna det är en stor fråga hehe. Jag har gjort något bra idag, nämligen så har jag skrivit  in mig på Sportlife och så ska jag träna Zumba idag  . Det ska bli så jävla roligt alltså. Får se om det kommer att bli tränings värk imorgon....

Av Kinga - 28 juli 2011 11:38

Ja om nio dagar så har jag min semster i hela två veckor, så jävla underbart.  Älsklingen och jag ska ner till Blekinge och bara umgås med familjen och vänner.   Idag är jag ledig, tvätten är igång, räkningarna betalda, samt att jag fryser av fry...

Av Kinga - 13 juli 2011 22:30


Igår köpte älsklingen en ny mobil,    en sån som jag har tittat på Samsung GALAXY S II,   den är hur häftig som helst. Massor av roliga saker hehe. Så jag har fåt ta över Älsklingens gammla HTC, så nu har jag lekt med den, så att man kan hitta sak...

Ovido - Quiz & Flashcards